Diziler

Kraliçe 3. Bölüm

Kraliçe dizisi 3. Bölümde Deniz, Ateş ile ilgili kendisini yıkan bir sırrı öğreniyor! 5 Nisan 2023 Çarşamba günü yayınlanan Kraliçe'nin 3. bölümünde neler oldu? Kraliçe 3. bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Kraliçe 3. bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Kraliçe heyecanla beklenen 3. Bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm, TV yayınından hemen sonra tek part ve HD kalitede burada! Kraliçe 3. Bölümde neler yaşandı? Kraliçe 3. Bölüm full izle! Kraliçe dizisi 3. Bölümde neler oldu? Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın başrollerini paylaştığı Kraliçe dizisi full bölümleriyle Kanal D'de! Kraliçe'nin 3. Bölümünde neler oldu?

Kraliçe'nin 5 Nisan 2023 Çarşamba günü yayınlanan 3. Bölümünde Deniz, Ateş ile ilgili kendisini yıkan bir sırrı öğreniyor! 

Yaptıkları basın toplantısının ardından Deniz, Ateş’i ve evi terk eder. Çiftliğe gittiğinde ise, oranın banka tarafından mühürlendiğini, kardeşleri Zeynep ve Ali’nin çocuklarla beraber kapıya atıldığını görür.

Deniz, Zeynep ve Ali çiftliği geri almak için bir mücadelenin içerisine girerken Ateş, Deniz’in döneceğine dair kendinden emin ona rest çeker. Fakat kızını görme bahanesi ile çiftliğe gitmesi uzun sürmeyecektir.

Kraliçe, yeni bölümleri ile her çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de…


İlgili Haberler

Mutlu son!

Aşk kazandı!

Çiftlik satışa çıktı!

Ali, Aslan'ı kaçırırken polislere yakalandı!