Diziler

Kraliçe 4. Bölüm

Kraliçe dizisi 4. Bölümde Deniz, lansman gecesinde basına Ateş'i şoke eden açıklamalarda bulunuyor!  12 Nisan 2023 Çarşamba günü yayınlanan Kraliçe'nin 4. bölümünde neler oldu? Kraliçe 4. bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Kraliçe 4. bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Kraliçe heyecanla beklenen 4. Bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm, TV yayınından hemen sonra tek part ve HD kalitede burada! Kraliçe 4. Bölümde neler yaşandı? Kraliçe 4. Bölüm full izle! Kraliçe dizisi 4. Bölümde neler oldu? Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın başrollerini paylaştığı Kraliçe dizisi full bölümleriyle Kanal D'de! Kraliçe'nin 4. Bölümünde neler oldu?

Kraliçe'nin 12 Nisan 2023 Çarşamba günü yayınlanan 4. Bölümünde Deniz, lansman gecesinde basına Ateş'i şoke eden açıklamalarda bulunuyor! 

Deniz, Zeynep ve Ateş'in geçmişte paylaşmış olduğu sırları öğrendikten sonra hem kız kardeşi hem de kocasına büyük tepki verir. Ali ise depoda bulduğu iş sayesinde ek bir gelir elde etmek isterken kendisine yapılan teklif ile tehlikeli bir oyunun içine girecektir. Deniz ise Mahirle görüşerek boşanma davasını açmayı planlarken Ateş'in oyununa oyunla karşılık vermeyi kafasına koymuştur.

Kraliçe, yeni bölümleri ile her çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de…


İlgili Haberler

Mutlu son!

Aşk kazandı!

Çiftlik satışa çıktı!

Ali, Aslan'ı kaçırırken polislere yakalandı!