Diziler

Kraliçe 5. Bölüm

Kraliçe dizisi 5. Bölümde Deniz, Ateş'in sevgililerinden birisi olduğunu bilmeden Gaye ile iş anlaşması yapıyor! 19 Nisan 2023 Çarşamba günü yayınlanan Kraliçe'nin 5. bölümünde neler oldu? Kraliçe 5. bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Kraliçe 5. bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Kraliçe heyecanla beklenen 5. Bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm, TV yayınından hemen sonra tek part ve HD kalitede burada! Kraliçe 5. Bölümde neler yaşandı? Kraliçe 5. Bölüm full izle! Kraliçe dizisi 5. Bölümde neler oldu? Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın başrollerini paylaştığı Kraliçe dizisi full bölümleriyle Kanal D'de! Kraliçe'nin 5. Bölümünde neler oldu?

Kraliçe'nin 19 Nisan 2023 Çarşamba günü yayınlanan 5. Bölümünde Deniz, Ateş'in sevgililerinden birisi olduğunu bilmeden Gaye ile iş anlaşması yapıyor! 

Deniz çiftliğe yatırım yapmak isteyen Gaye'nin, Ateş'le olan geçmişinden habersiz onunla görüşmeyi kabul eder. Ateş, bir yandan Deniz'in güvenini kazanmaya çalışırken Gaye'nin oyunundan habersizdir. Zeynep ve Ali ise, Ziya'ya oynadıkları oyunun sonunda onunla bambaşka bir şekilde yüzleşmek zorunda kalır.

Kraliçe, yeni bölümleri ile her çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de…


İlgili Haberler

Mutlu son!

Aşk kazandı!

Çiftlik satışa çıktı!

Ali, Aslan'ı kaçırırken polislere yakalandı!