Diziler

Kraliçe Final Bölümü

Kraliçe dizisi 11. Bölümde Deniz, skandal gecesinden sonra Ateş'ten ayrılıyor! 7 Haziran 2023 Çarşamba günü yayınlanan Kraliçe'nin 11. bölümünde neler oldu? Kraliçe 11. bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Kraliçe 11. bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Kraliçe heyecanla beklenen 11. Bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm, TV yayınından hemen sonra tek part ve HD kalitede burada! Kraliçe 11. Bölümde neler yaşandı? Kraliçe 11. Bölüm full izle! Kraliçe dizisi 11. Bölümde neler oldu? Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın başrollerini paylaştığı Kraliçe dizisi full bölümleriyle Kanal D'de! Kraliçe'nin 11. Bölümünde neler oldu? Kraliçe Final Bölümünde neler oldu? Kraliçe Final Bölümü izle! Kraliçe Final Bölümü yayında!

Kraliçe'nin 7 Haziran 2023 Çarşamba günü yayınlanan 11. Bölümünde Deniz, skandal gecesinden sonra Ateş'ten ayrılıyor! 

Deniz, Ateş’in kendisine yaşattığı ne varsa ona yaşatmaya karar vermiştir. Ateş’i zor günler beklemektedir. Gaye ise elinde kalan son kozla Deniz’le savaşmaya devam eder. Deniz’in şimdi Gaye ile yaptığı anlaşmadan kurtulmanın bir yolunu bulması gerekmektedir.

Zeynep ve Selim itiraf edemeseler de birbirlerine aşık olmuşlardır. Zeynep Selim’e ameliyat olmazsa hayatında olmayacağını söyler. Selim çok zor bir kararla baş başa kalmıştır. Narin, Aslan’ı alıp götürmüştür. Ali şartlı tahliyesini yakma pahasına Aslan’a kavuşmak için son bir hamle yapar. Bu durum Gencer kardeşleri çiftliğin kaybıyla yüz yüze getirir. Deniz, Zeynep ve Ali babalarının vasiyetini gerçekleştirip çiftliği ellerinde tutabilecekler midir?


İlgili Haberler

Mutlu son!

Aşk kazandı!

Çiftlik satışa çıktı!

Ali, Aslan'ı kaçırırken polislere yakalandı!