Programlar

Fikret Orman, Mutlu Kaya'nın yüzünü güldürdü!

Renkli Sayfalar 13. Bölüm'de; içinde bulunduğu maddi sıkıntılar yüzünden fizik tedavi göremeyen Mutlu Kaya’ya, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan 25 seanslık fizik tedavi masraflarını karşılama sözü geldi!

Kanal D’nin, sunuculuğunu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın yaptığı magazin programı "Renkli Sayfalar"da bugün duygu dolu anlar yaşandı. Geçtiğimiz yıl silahlı saldırı sonucu başından yaralanan Mutlu Kaya ilk kez Renkli Sayfalar’ın yayınına katıldı.

Kaya, yaşadığı zorlu süreci, kırgınlıklarını ve gelecek beklentilerini anlattı. İçinde bulunduğu maddi sıkıntılar yüzünden fizik tedavi göremeyen Mutlu Kaya’ya, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan 25 seanslık fizik tedavi masraflarını karşılama sözü geldi!

Fikret Orman'dan Mutlu Kaya'ya fizik tedavi sözü!

Ayrıca stüdyo da bulunan Uzman Psikolog Yeşim Akıncı, Mutlu Kaya'nın yaşadığı travmadan kurtulması için her türlü psikolojik yardımı da esirgemeyeceğini söyledi.

Mutlu Kaya'ya psikolojik yardım sözü!

Renkli Sayfalar 13. Bölüm'den Diğer Videolar:

Mutlu Kaya canlı yayınla Renkli Sayfalar'daydı!

Sibel Can bize yardım etmek zorunda değil!

İbrahim Tatlıses: Sen bir meleksin!

Balık Burcundaki Güneş Tutulmasının Diğer Burçlara Etkisi

Renkli Sayfalar 13. Bölüm

Hafta içi her sabah güncel konuların sıcak görüntüler eşliğinde masaya yatırıldığı "Renkli Sayfalar" sabah saat 09.00'da canlı yayınla Kanal D'de!