Programlar

Serenay Sarıkaya hakkında canlı yayında flaş açıklamalar!

Serenay Sarıkaya'yı keşfeden ünlü menajer Esra Fişekçioğlu Maeyer, nasıl keşfettiğini ve sonrasında neler olduğunu anlattı! Serenay Sarıkaya'nın ilk zamanlarını ve Sarıkaya ile neden ayrıldıklarını, Renkli Sayfalar'a anlattı!! Serenay Sarıkaya ilk hangi filmde nasıl keşfedildi! Seranay Sarıkaya'nın Renkli Sayfalar'ın 189. Bölümünde konuk olan Esra Fişekçioğlu, Serenay Sarıkaya'yı nasıl bulduğunu ve yollarının nasıl ayrıldığıını canlı yayında anlattı!

Serenay'ı ilk gördüğümde, "ileride bu kız parlar" dedim!

Serenay Sarıkaya 15-16 yaşlarında iken Esra Fişekçioğlu Maeyer ile bir yarışma sayesinde tanışmış. İlk konuşmalarında bu işin meşakkatli bir yol olduğunu söylediğini ve yine bu işte eğitimin vazgeçilmez olduğunu söyleyerek, genç oyuncuyu yönlendirdiğini açıklayan Esra Fişekçioğlu,

Serenay'ın yeteneklerinin ortaya çıkmasına yardımcı oldum

"Serenay'ın yeteneklerinin ortaya çıkmasına biz bir öğretmen olarak yol gösteriyoruz ama kişinin kendisidir bunları kullanabilen. biz yeteneklerin ortaya çıkartmaya yardımcı oluyoruz" diye açıklama yaptı.

Serenay Sarıkaya ile yolları nasıl ayrıldı?

Esra Fişekçioğlu Maeyer, Plajda filmi için Serenay Sarıkaya'yı yolladığını ve bir daha kendisine dönmediğini ifade ediyor. Genç sanatçının o dönemlerde aklını çeldiklerini ve yollarını ayırdıklarını dile getiriyor.

 


İlgili Haberler

Yeşim Ceren Bozoğlu 40 kiloyu nasıl verdi?

Adnan ve Didem'den muhteşem hint dansı!

Adnan ve Didem evlendikten sonra nerede yaşayacak?

Adnan ve Didem'den canlı performans!