Diziler

Senden Önce İlk Bölüm

Senden Önce dizisi ilk bölüm kesintisiz, full ve yüksek kalite izle! Senden Önce yeni bölümü yayınlandı! Hemen izle! 13 Şubat Salı günü yayınlanan Senden Önce dizisinin 1. bölümünde neler oldu? Senden Önce yeni bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Senden Önce 1. Bölümün ardından 2. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Senden Önce 1. Bölüm full izle! Senden Önce iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatıyor! Hakan ve Sahra'nın sürpriz karşılaşması, Merve'nin hayatındaki tüm dengeleri değiştiriyor!

13 Şubat Salı günü yayınlanan Senden Önce dizisinin 1. bölümünde Hakan ve Sahra'nın sürpriz karşılaşması, Merve'nin hayatındaki tüm dengeleri değiştiriyor!

Hakan ve Merve, 6 aylık evliliklerinin daha ilk dönemecinde büyük sorunlar yaşayan ama bütün bu sorunlara rağmen birbirlerine tutkuyla bağlı bir çifttir. Merve’nin son birkaç aydır dillendiremediği, Hakan’a açamadığı bir derdi vardır sadece. Ama Hakan ne kadar uğraşırsa uğraşsın, karısı Merve’yi konuşmaya, sorununu paylaşamaya ikna edemez. Hakan, iş seyahati için Ankara’ya gideceği sırada, havaalanında Sahra’yla karşılaşır. Ankara’da konaklayacağı otele vardığında onu bir sürpriz beklemektedir. Bir tesadüf eseri yolları kesişen Sahra ve Hakan aynı otelde, yan yana odalara rezervasyon yaptırmıştır. Fakat Merve’nin aldığı ani bir kararla bütün dengeler değişecektir.

Senden Önce yeni bölümleriyle Salı akşamı 20.00'de Kanal D'de!


İlgili Haberler

Hakan gerçekleri öğrendi mi?

O kız bizden uzak dursun!

Ömer de oyunun bir parçası!

Sahra ve Hakan karşı karşıya!