Yemek Tarifleri

Keme Kebabı - Keme Kebabı Tarifi - Keme Kebabı Nasıl Yapılır?

‘Keme Kebabı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Keme Kebabı yapabilirsiniz.’

Gaziantep'in yöresel tatlarından Keme Kebabı tarifi!

Keme Kebabı MALZEMELERİ:

1 KG SOYULMUŞ KEME

750 GR KUZU KOLUNDAN VE KUZU DÖŞÜNDEN YARI YARIYA KARIŞTIRILARAK ZIRHTA ÇEKİLEN KIYMA

Keme Kebabı Yapılışı;

TEPSİYE YAYDIĞIMIZ KIYMAYA BİRAZ TUZ EKLİYORUZ. ŞİŞE BİR ADET KEME BİR SIKMA KIYMA GEÇİRİYORUZ.


İlgili Haberler

Arda'nın Mutfağı - Elmalı Kek Tarifi - Elmalı Kek Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Pestolu Makarna Tarifi - Pestolu Makarna Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Enginar Dolması Tarifi - Enginar Dolması Nasıl Yapılır?

Ben sensiz ne yapardım!