Yemek Tarifleri

Güveçte Mantarlı Tavuk Tarifi - Güveçte Mantarlı Tavuk Nasıl Yapılır?

"Güveçte Mantarlı Tavuk" tarifi! ‘Güveçte Mantarlı Tavuk tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Güveçte Mantarlı Tavuk yapabilirsiniz.’

Güveçte Mantarlı Tavuk

MALZEMELER

50 gr soyulmuş badem
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
1 adet iri yemeklik doğranmış soğan
1 adet iri küp küp doğranmış kırmızı dolmalık biber
1 adet iri küp küp doğranmış yeşil dolmalık biber
1 adet iri küp küp doğranmış sarı dolmalık biber
2 diş ince doğranmış sarımsak
15-20 adet kültür mantarı
4 adet kuşbaşı doğranmış kemiksiz tavuk but
Tuz
Karabiber
2-3 adet küp doğranmış domates

Üzeri için;
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Tarifi videomuzda!