Yemek Tarifleri

Sac Böreği - Sac Böreği Tarifi - Sac Böreği Nasıl Yapılır?

‘Sac Böreği tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Sac Böreği yapabilirsiniz.’

HAMUR İÇİN MALZEMELER

UN
SU
TUZ
YAĞ

BÖREĞİN İÇİ İÇİN MALZEMELER

PEYNİR
PATATES
MAYDONOZ

YAPILIŞI

UN, SU, TUZ İLE HAMUR YOĞRULUR. BEZELERE AYIRDIĞIMIZ HAMURU DİNLENDİRİYORUZ. TEK TEK AÇILAN YUFKALARIN ARASINA HAZIRLADIĞIMIZ İÇ HARÇTAN KOYUP SACTA VEYA TAVADA PİŞİRİYORUZ. PİŞEN BÖREĞİ SICAKKEN YAĞLIYORUZ.


İlgili Haberler

Savcım, nasıl ölmek istersiniz?

Arda'nın Mutfağı - Elmalı Kek Tarifi - Elmalı Kek Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Pestolu Makarna Tarifi - Pestolu Makarna Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Enginar Dolması Tarifi - Enginar Dolması Nasıl Yapılır?