Yemek Tarifleri

Macar Kebabı Tarifi - Macar Kebabı Nasıl Yapılır?

"Macar Kebabı" tarifi! ‘Macar Kebabı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Macar Kebabı yapabilirsiniz.’

Macar Kebabı

MALZEMELER

Etler için;
500 gr küçük doğranmış dana kuşbaşı et
Tuz
Karabiber
1 su bardağı su

İç harcı için;
2 adet patlıcan
1 adet patates
1 su bardağı bezelye
5-10 diş sarımsak
1 adet domates
Tuz
Karabiber

Beşamel için;
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı un
1,5 su bardağı süt
Tuz
Beyaz Biber
1/4 adet rendelenmiş muskat
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Üzeri için;
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Tarifi videomuzda!