Yemek Tarifleri

Börülce Sallama - Börülce Sallama Tarifi -Börülce Sallama Nasıl Yapılır?

‘Börülce Sallama tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Börülce Sallama yapabilirsiniz.’

Balıkesir'in yöresel tatlarından "Börülce Sallama" tarifi

Börülce Sallama MALZEMELERİ


3 DİŞ SARIMSAK
2 ADET DOMATES
1 TUTAM MAYDANOZ
1 TANE LİMON VEYA SİRKE
SU
SIVI YAĞ

Börülce Sallama Yapılışı

BÖRÜLCELERİMİZİ HAŞLIYORUZ. ARDINDAN HAŞLANAN BÖRÜLCELERİ SÜZÜP TABAĞA ALIYORUZ. SARIMSAKLARI EZİP İÇİNE SIVI YAĞ, LİMON, TUZ EKLİYORUZ VE KARIŞTIRIYORUZ. ÜZERİNE MAYDAMOZ VE DOMATES DOĞRAYIP KOYUYORUZ


İlgili Haberler

Arda'nın Mutfağı - Elmalı Kek Tarifi - Elmalı Kek Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Pestolu Makarna Tarifi - Pestolu Makarna Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Enginar Dolması Tarifi - Enginar Dolması Nasıl Yapılır?

Ben sensiz ne yapardım!