Yemek Tarifleri

Tokat Kebabı - Tokat Kebabı Tarifi - Tokat Kebabı Nasıl Yapılır?

‘Tokat Kebabı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Tokat Kebabı yemeğini yapabilirsiniz.’

Tokat'ın yöresel tatlarından Tokat Kebabı tarifi burada!

Tokat Kebabı

MALZEMELERİ ;

2 KG KUZU ETİ

2 KG PATLICAN

TUZ

DOMATES

BİBER

SARIMSAK

PATATES

Tokat Kebabı YAPILIŞI

ETLERİMİZİ TUZ İLE MARİNE EDİYORUZ. PATLICANLARI DÖRDE BÖLÜYORUZ.  PATATESLERİ YUVARLAK KESİYORUZ. ŞİŞE ÖNCE ETİ GEÇİRİYORUZ ARDINDAN BİR PATLICAN BİR PATATES GEÇİRİYORUZ. BAŞKA BİR ŞİŞE DOMATES AYRI BİR ŞİŞE BİBER BAŞKA BİR ŞİŞE DE SARIMSAKLARI GEÇİRİYORUZ VE PİŞİRİP SERVİS EDİYORUZ.  SOBANIN ÇEKMECESİNE DOMATES PATATES SARIMSAK PATLICAN DİZİYORUZ ÜZERİNE MARGARİN KOYUP PİŞİRİYORUZ. 


İlgili Haberler

Arda'nın Mutfağı - Kajun Baharatlı Somon Tarifi - Kajun Baharatlı Somon Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Kupta Limonlu Cheesecake Tarifi - Kupta Limonlu Cheesecakeı Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Çıtır Patates Salatası Tarifi - Çıtır Patates Salatası Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Tabule Tarifi - Tabule Nasıl Yapılır?