X
X

Sahnede hırpalandı!

02.05.2014 Cuma 12:58 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Arkadaşım Hoşgeldin'den eğlenceli anlar...

Kanal D'nin sevilen eğlence programı Arkadaşım Hoşgeldin'in 18. bölümünde yine çok keyifli anlar yaşandı. Programın bu haftaki konuğu karikatürist Erdil Yaşaroğlu oldu. Yaşaroğlu, performansı ve samimi tavrıyla, izleyicilerden tam not alırken, sahnede de komedi hiç duraklamadı. İkinci bölümde bayan bir korsanı canlandıran Arkadaşım, seyirci katılımıyla zor anlar yaşadı.

 
Arkadaşım Hoşgeldin Perşembe’nin birincisi!
"Arkadaşım Hoşgeldin"in Perşembe akşamı ekrana gelen bölümü yine milyonları ekrana başına kilitledi ve birinci oldu. Tolga Çevik, Ezgi Mola, Yönetmen ve Minik’in, karikatürist ve yazar Erdil Yaşaroğlu’nu konuk ettikleri bu bölüm, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 6.22 reyting ve yüzde 19.05 izlenme payı ile günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.
 
Arkadaşım Hoşgeldin 18. Bölümü izlemek için TIKLAYIN!
 
Motorcu oldular!
Elvis ve arkadaşı Erdil, tek taş haritasının izini sürmek için tek motorla seyahat ettiler. Gemi yolculuğunda ise, güzel kız Ezgi onlara eşlik etti. İki arkadaş, Ezgi için birbirine düştü. Tek motorla yapılan yolculuğun cilveleri ise yine Arkadaşım'a patladı.
 
Dürdane Korsan ve aşığı!
İkinci bölümde ise; Arkadaşım bayan bir korsan oldu. Ezgi ise, ona aşık olan denizlerin korkulu rüyası diğer korsanı canlandırdı. Bayan bir korsan olan Dürdane'yi canlandıran Arkadaşım, annesi başta olmak üzere, kendisini taciz eden 3 apaçiden kendini korumaya çalışırken, erkek bir korsanı canlandıran Ezgi'nin tacizlerinden de nasibini aldı.
 
İşte Arkadaşım Hoşgeldin 18. Bölümden öne çıkan sahneler!
 
Korsan Arkadaşım, kötü niyetli gençlerin elinde...
Hop hop Korsan!
 

 
Arkadaşım, önce benzine saldırıyor, sonra Erdil Yaşaroğlu'yla koltuk kavgasına tutuşuyor.
Koltuk kavgası!
 

 
Elvis, müzisyene kur yapıyor ama...
Arkadaşımla müzisyenin aşkı!
 

 
Özer Atik yine kendine hayran bıraktı.
Yok Böyle Bir Şey
 

ARKADAŞIM HOŞGELDİN VİDEOLARI