X
X

Hikaye ve Künye

18.05.2021 Salı 12:58 (Güncellendi: 07.06.2021 - 10:40)

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi “Baht Oyunu” yakında Kanal D'de! Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

Yapım:ARC Film
Yapımcı:Fatih Enes Ömeroğlu
Yönetmen:Serdar Gözelekli
Senaryo: Erkan Birgören, Tuna Kıygı, Fatih Enes Ömeroğlu
Uygulayıcı Yapımcı: Serkan Hasekioğlu
İdari Yapımcı:                             Kerem Şahenk
Müzik:

Ses Sanayii - Aslı Demirer, Safa Hendem

Genel Koordinatör:                      

Necmi Kolayca

Görüntü Yönetmeni:Emir İlbuğa
Sanat Yönetmeni:Tolga Coşkuntuna
Oyuncular:Aytaç Şaşmaz (Bora), Cemre Baysel (Ada), İdris Nebi Taşkan (Rüzgar), Aslı Sümen (Tuğçe), Hande Subaşı (Nergis), Funda İlhan (Belma), Tuğba Çom Makar (Yasemin), Anıl Çelik (Ali), Ozan Dağgez (Evren), İrem Yüksel (Selin), Emrah Ben (Aslan), Suğdem Gözalır (Pırıl), Azra Aksu (Elif) ve Altan Erkekli (Zafer).

BAHT OYUNU VİDEOLARI