X
X

Bana Her Şey Yakışır'ın yurtdışı maratonu başlıyor

17.01.2012 Salı 11:14 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Bana Her Şey Yakışır başarıya doymuyor.

Kanal D ekranlarında 200. bölümünün yayınlanacağı ve her hafta 5 yarışmacının konsepte uygun olarak haftanın birincisi olmak için yarıştığı format BANA HER ŞEY YAKIŞIR başarıya doymuyor.
 
Ekim ayında Cannes'da düzenlenen Mipcom TV Format Fuarı'nda lansmanı yapılan ve inanılmaz bir ilgi gören format Mayıs (ya da Haziran) ayında Amerika’da yayına girecek. Sonrasında Belçika, Fransa, Finlandiya, Hollanda, Bulgaristan dahil olmak üzere bir çok ülkede yayına girmesi planlanıyor.
 
30 Ocak’ta RTL bünyesindeki X Factor ve Yemekteyiz'in orijinal formatını yayınlayan kanal VOX 'da yayına girecek olan program Kanal D'de olduğu gibi Almanya'da da hafta içi her gün Pazartesi'den Cuma'ya ekrana gelecek.
 
Programda Almanya’nın en ünlü tasarımcılarından Guido Maria Kretschmer yer alacak. Almanya’nın Valentino’su olarak tanınan Guido Maria Kretschmer, Cengiz Abazoğlu'nun yaptığı gibi program içinde hanımların seçimlerine yorum yapıp yarışmacılara puan verecek. Shopping Queen adıyla yayınlanacak olan program bir çok ülkede ise Shopping Monsters ismiyle biliniyor.
 
Mart ayında da Ukrayna’nın en ünlü kanallarından biri olan K1’de yayına girecek olan programın hedefleri arasında 2012 sonuna kadar 30 ülkeye satılması, 2013 sonuna kadar da 40 ülkeye ulaşması var.