X
X

'Bu görüntü yaşlı yapmış'

24.02.2011 Perşembe 14:52 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Yarışmacı nerede hata yaptı?



Ekranların en şık programı 'Bana Her Şey Yakışır'da bu hafta Çarşamba gününün yarışmacısı Yonca Gür'dü. Yonca Hanım 39 yaşında, 166 boyunda, 38-40 beden, halkla ilişkiler uzmanı.

İkinci haftanın teması 'bir nikah töreninde giyilmek üzere en şık abiye kıyafetti. Yonca Hanım da siyah ağırlıkta bir kıyafet tercih etti. Elbise için 125 TL, ayakkabı için 148 TL, çanta için 178 TL, kuaför için 65 TL, takı için 165 TL, çorap için 4,5 TL harcadı.

Bakalım Cengiz Abazoğlu, Yonca Hanım için neler söylemiş:

"Yonca Hanım mağazada bu elbiseyi denediğinde küçük de bir yorum yapmıştım. Kendisine yakıştığını fakat bir ev daveti ya da arkadaşlarıyla bir kafede giyebileceği bir elbise olduğunu söylemiştim. Bu formdaki elbiseler bu sezon gerçekten güncelliğini koruyor. Bu elbiselerin şöyle kombinlenmesini öneriyoruz: Opak çorapla, babetlerle ve hırkayla anında gün içine dönebilir. Siyah ipek çorap, yüksek ayakkabı, güzel bir saç ve akseauarla da hafif bir öğleden sonra kokteyline  dönüşebilir.  Yani bu formdaki elbiseleri akıllı  elbiseler olarak tanımlıyoruz.

Öncelikle Yonca Hanım'ın saçlarından başlamak istiyorum. Kesinlikle tenine kumral tonlarını denerse 5-6 yaş atmasını garanti ediyorum. Bu saç onu olduğundan daha yaşlı yapıyor. Çünkü, gerçekten çok güzel, diri bir yüzü var. Fakat yanlış seçim renkle maalesef biraz daha yaşlı bir görüntüye sokuyor.

Dünya üzerinde yapılan en büyük davetlerde gösteri dünyasının önündeki en popüler hanımlarda bile yapılan stillerde kesinlikle doğala en yakın olan görüntüyü tercih etmelerini öneriyoruz. Çünkü böyle yapmacık ve yapay duruyor. Ondan dolayı saç ve makyajda yaptığı seçimini onaylamıyorum. Elbise yakışıyor. Fakat tonuna uygun değil. Özellikle  çorapları 80'li yıllara ait yapıyor. Bu görüntü kendisini maalesef yaşlı yapmış. Bu seçiminden dolayı üzgünüm..jpg"