X
X

'Bu topuz 10 yıl yaşlı yapmış'

25.02.2011 Cuma 12:56 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

İşte yarışmacının yanlış seçimleri...



Ekranların en şık programı 'Bana Her Şey Yakışır'da bu hafta Perşembe gününün yarışmacısı Nilay Deler'di. Nilay Hanım 23 yaşında, 166 boyunda, 36 beden, 54 kilo, oyuncu.

İkinci haftanın teması 'bir nikah töreninde giyilmek üzere en şık abiye kıyafetti. Nilay Hanım da siyah-beyaz karışımı bir kıyafet tercih etti. Elbise için 195 TL, çanta için 305 TL, kuaför için 120 TL, takı için 130 TL, çorap ve korse için 29 TL harcadı.

Bakalım Cengiz Abazoğlu, Nilay Hanım için neler söylemiş:

"Nilay Hanım tercihini siyah - beyaz en güzel iki renkten yana kullandı. Fakat konseptimiz gereğince maalesef katılacağı davete uygun bir görüntü sergileyemedi. Öncelikle saçlarından başlamak istiyorum. Gerçekten Nilay Hanım kuvvetli yarışmacı adaylarından biriydi. Çünkü hoş bir fiziğe sahip. Saçlarına çok klasik formda bir topuz yaptırdı. Gencecik yaşının üzerine 10 küsür yaş ilave etti. Çok klasik kaldı. Gözlerindeki gri tonlarındaki aşırı makyajda yine kendisini maalesef olduğundan yaşlı gösterdi. Çok güzel gözlere, taze ve diri bir cilde sahip. Çok soft bir makyajla daha hoş bir görüntü sergileyebilirdi.

Giysisine gelecek olursak giysi, kendi formunda güzel fakat belirlediğimiz konsepte uygun değil. Nilay Hanım'ın vücuduna tabi ki yakışmış. Fakat gün içinde yapılan, nikah dairesinde olan bir düğün törenine uzun, kuyruklu giysileri önermiyorum. Çünkü unutmamak gerekir ki oradaki nikah memuru da zamana karşı yarışıyor. Bitirdiği bir nikahtan sonra diğer nikaha geçmek durumunda. Çoğu zaman davetliler birbiriyle iç içe oluyorlar. Dolayısıyla orada hareket imkanı kolay, küçük, sade, minik detaylı kıyafetlerle şık bir görüntü yakalanabilir..jpg"