X
X

Cengiz Abazoğlu, Paris'e damgasını vurdu!

08.02.2012 Çarşamba 14:44 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Paris Moda Haftası'nda düzenlenen Cengiz Abazoğlu defilesi, Bana Her Şey Yakışır'da!

Her hafta birbirinden farklı konseptleri ekrana taşıyan ve ünlü modacı Cengiz Abazoğlu’nun belirlediği konsepte uygun olarak, beş iddialı yarışmacının en şık olmak için yarıştığı Bana Her Şey Yakışır’da önümüzdeki hafta, Paris Moda Haftası rüzgarı esecek.
 
Yarışmacılar "Paris Moda Haftasını izlemeye nasıl bir kıyafetle gidersiniz" sorusunun yanıtını İstanbul’un seçkin mağazalarında yaptıkları alışverişlerle vermeye çalışacaklar. Bu arada Cengiz Abazoğlu’nun modanın başkenti Paris’te düzenlenen "Paris Moda Haftası" etkinliklerinde dünya medyasının takip ettiği defile görüntüleri de "Bana Her Şey Yakışır"da ekrana gelecek.
 
Cengiz Abazoğlu’nun defilesinde, dünyada 1870 yılında gerçekleşen ilk defilede kullanılan kıyafetlerden esintiler günümüze taşındı. Ünlü modacının hazırladığı 27 parçadan oluşan ve izleyenlerin soluklarını kesen kıyafetler dünya modacılarından ve defileyi takip eden dünya sosyetesinden tam not aldı. Yüzlerce davetlinin ve dünya medyasının takip ettiği defilede Cengiz Abazoğlu’nun kıyafetlerini yabancı mankenler taşıdı.
 
Bana Her Şey Yakışır "Paris Moda Haftası Rüzgarı", 13 Şubat Pazartesi günü Kanal D'de.