4 OCAK PAZAR 20.00
Beyaz'la Joker
HAFTA İÇİ 14.00
Gelinim Mutfakta
HAFTA İÇİ 09.00
Neler Oluyor Hayatta?
CUMARTESİ 13.00
Arda'nın Mutfağı
PAZAR 13.45
Arda ile Omuz Omuza
HAFTA İÇİ 19.00
Kanal D Ana Haber
HAFTA SONU 18.45
Kanal D Haber Hafta Sonu
CUMARTESİ 09.45
Magazin D Cumartesi
PAZAR 09.45
Magazin D Pazar
CUMARTESİ - PAZAR 08.30
Konuştukça
PAZAR 12:45
Pazar Gezmesi
Kanal D’nin sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı ilgiyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in Cumartesi akşamı yayınlanacak bölümünde hem eğlenceli hem de heyecanlı anlar yaşanacak. Çok oyun kazanan ve puan toplayan yarışmacılar elemesiz ve direkt finale çıkarken, puansız çiftler eleme oyunlarıyla kıyasıya yarışacak.
Bu bölümde; Hilal Acar-Abdullah Sakallı, Bahar-Halil Arabacı, Hanife-Barış Ceylan ve Esra-Ramazan Ulusal çiftleri yarışacak.
İlk oyunda erkekler eşlerinin tahmin ettiği sayıda bardakları sopanın üzerindeki tabakta taşımak için çaba gösterecekler. İkinci oyunda beyler gözleri kapalı olarak, eşlerinin yönlendirmesiyle bardakları içecekle doldurup mumu yakmaya çalışacaklar. Hanımların eşlerine yolu tarif edişi herkesi güldürürken, yarışmacıları zorlayacak.
Beylerin ardından oyun sırası hanımlara geçecek ve hanımlar eşlerinin tahmin ettiği sayı kadar yumruk sayara yumruk atmaya çalışacaklar.
Yumruk atma oyununda tüm güçlerini harcayan hanımlar, ardından oynanacak ördek vurma oyununda tüm dikkatlerini toplayacaklar.
En düşük puanı alan çiftler eleme etabında, sırttan çekme oyununu oynayarak programa devam etmek için çaba gösterecekler. Yeni oyun izleyenler için heyecanlı geçerken, yarışmacıları oldukça zorlayacak.
Final oyunundan önce oynanacak son oyunda ise çiftler beraber oynayacakları oyunda tahmin ettikleri sayı kadar çivi çakmak için yarışacaklar.
Finale kalan iki çift ise oynanacakları “seken top” oyununda rakiplerine üstünlük sağlayıp, otomobilin sahibi olabilmek için mücadele edecekler.