4 OCAK PAZAR 20.00
Beyaz'la Joker
HAFTA İÇİ 14.00
Gelinim Mutfakta
HAFTA İÇİ 09.00
Neler Oluyor Hayatta?
CUMARTESİ 13.00
Arda'nın Mutfağı
PAZAR 13.45
Arda ile Omuz Omuza
HAFTA İÇİ 19.00
Kanal D Ana Haber
HAFTA SONU 18.45
Kanal D Haber Hafta Sonu
CUMARTESİ 09.45
Magazin D Cumartesi
PAZAR 09.45
Magazin D Pazar
CUMARTESİ - PAZAR 08.30
Konuştukça
PAZAR 12:45
Pazar Gezmesi
Bu oyun hanımları kıskançlık krizine sokacak!
Kanal D’nin sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı, ilgiyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu akşam yayınlanacak bölümünde birbirinden heyecanlı oyunlar oynanacak.
Bu bölümde Meltem – Ozan Ceylan, Cansu – Alper Yılmaz, Özge – Erdem Kıyıcı ve Necla – Duran Sütcü çiftleri yarışacak.
Erkekler ilk oyunlarında eşlerinin tahmin ettiği ağırlıkta halter kaldırmak için mücadele ederken, hanımlar yaptıkları tahminlerle herkesi güldürecekler. İkinci oyunlarında ise kadeh ve pinpon topuyla oynanan yeni bir oyun oynayacaklar. Erkekler tek elleriyle ters çevrilmiş kadehlerin üzerindeki pinpon toplarını içine sokmak için çaba gösterecekler. Son oyunlarında ise tanıştığı güzel bayanların memleketlerini hatırlamaya çalışacaklar. Eşlerin kıskançlık krizi yine geceye damgasını vuracak.
Hanımlarsa ilk oyunlarında eşlerinin tahmin ettiği sayıda matkapla delik açmaya çalışırken, ikinci oyunlarında attıkları tabakları bulaşık makinesine sokmak için mücadele edecekler.
Büyük final öncesi oynanacak son oyunda ise, hanımlar havadan yağan paraları toplamaya çalışacaklar.
Final oyununa kalan iki çift ise arabaya en çok insanı doldurarak, sıfır kilometre otomobili kazanmak için mücadele edecekler. Final oyununda yaşanacak sürpriz bir durum herkesi heyecanlandıracak.