X
X

Benim Adım Gültepe'ye büyük ilgi

12.08.2014 Salı 10:42 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

“Benim Adım Gültepe” ilk fragmanı ile ses getirdi

Kanal D’nin Eylül’de ekrana gelecek yeni ve iddialı dizilerinden “Benim Adım Gültepe” dün akşam yayınlanan ilk fragmanı ile ses getirdi. Nejat İşler’in dış sesi olacağı dizinin fragmanı büyük beğeni gördü ve merak uyandırdı. 

Kanal D’nin Eylül’de ekrana gelecek, başrollerini Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz, Ekin Koç, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Efe Akercan, Burak Dakak, Hakan Karsak, Şafak Başkaya, Özgür Özgülgün, Bige Önal, Oktay Daner, Selen Öztürk, Metehan Erdem, Numan Çakır, Necmettin Çobanoğlu, İskender Altın, Ali Altuğ, İlayda Alişan, Miray Akay, Banu Ergin, Olgun Toker, Şemsay Çankara, Mürtüz Yolcu  ve Fulya Aksular’ın paylaştıkları, yeni ve iddialı dizisi “Benim Adım Gültepe”nin dün akşam (11 Ağustos Pazartesi) ilk kez yayınlanan fragmanı izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Fragmanın yayınının ardından izleyiciler sosyal medyada beğeni ve övgü dolu yorumlar yaptılar ve mesajlar attılar.
İşte o mesajlardan bazıları;
guray gursel ‏@burusvilis:  #BenimAdimGultepe  Bu sezonun fenomen dizilerinden olur.
Nil ‏@nilugurbuz: Mete Horozoğlu'na mı bakayım Nejat İşler'in sesine mi iç çekeyim şaşırdım yalnız  #benimadimgultepe
Ayşe Karaduman ‏@AyseKaraduman Gültepe’yi Nejat İşler’in sesinden dinledik! Benim Adım Gültepe Eylül'de başlıyor! #benimadimgultepe 
Türkan Yurdam ‏@tyurdam  Eylülde #BenimAdimGultepe diye bir iş başlıyor ki sorma! Böyle kalbinizin ortasına oturacak,az kaldı...Benim Adım Gültepe! Kışa hüzün lazım!
Vural Yasaroglu ‏@vuralyasaroglu  Biliyorum, ilerisi uçurum fakat sen, yürü yavrum gerisi beter, gerisi malum..."BENİM ADIM GÜLTEPE" Eylül'de... Kanal D'de...
Övgü. ‏@_ov_tu Benim Adım Gültepe dizisi çok güzel olacak bakın İzmir dizisi bir de efsane güzel
Zara ‏@ZaraKaya1 #BenimAdımGultepe tanıtım fragmanı #Nejatİslerin etkileyici hoş sesi varya öyle güzelki dizide oynamadığı halde oynuyormuş gibi heyecanlandım.
Kara Kuzu ‏@Karakuzzu#BenimAdımGültepe Merakla beklenenler listesine yazıldı. İzmir'in üvey evladı nasıl oluyormuş bakalım :) 

Yapımını D Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan’ın yaptığı, senaryosunu da Vural Yaşaroğlu’nun kaleme aldığı “Benim Adım Gültepe”de hikaye, 1980’li yıllarda ve İzmir’in Gültepe Semti’nde geçiyor. Öyle bir semt ki Gültepe, her sokağı ayrı bir hikaye, ayrı bir yaşam mücadelesi, yürek burkan hayal kırıklıkları, umut arayışları, birbirleriyle çatışan aileler, yasak aşklar ve karşılıksız sevdalarla örülü. İşte tüm bu hikaye ve daha fazlasına, o mahallede yaşayan Seyfi, Gülali, Fevzi ve Murat adındaki dört yakın arkadaşın gözünden tanıklık edilecek.

Gülümser (Ayça Bingöl) bu dört çocuktan Gülali’nin annesidir. Kocası hapishaneye düşen Gülümser, her şeye rağmen ayakları üzerinde durmaya, oğluna sahip çıkmaya çalışmaktadır. Ancak semtin yakışıklı ve bıçkın minibüs şoförü Halil (İlker Kızmaz) ile yasak ve gizli bir aşk yaşamaktan da kaçamayacaktır. Halil de Gülümser’e aşıktır. Onunla bir hayat kurmak istemektedir. Eşref (Mete Horozoğlu) ise, mahallenin hem korkulan hem de saygı duyulan ağır abisidir. 


1. Bölüm Fragmanını izlemek için TIKLAYIN!