X
X

Sosyal medyada “Benim Adım Gültepe” rüzgarı esti!

04.09.2014 Perşembe 12:00 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Benim Adım Gültepe ilk bölümüyle adından söz ettirdi!

Kanal D’nin başrollerinde Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu ve İlker Kızmaz’ın oynadıkları  “Benim Adım Gültepe” dizisinin, dün akşam (3 Eylül Çarşamba) ekrana gelen ilk bölümü sosyal medyaya damgasını vurdu ve gündem yarattı. 

1980’li yılların İzmir’inin Gültepe semtinde yaşayan dört yakın arkadaş; Seyfi, Gülali, Fevzi ve Murat’ın gözünden, Gültepe sokaklarında yaşanan dertler, aşklar, hayal kırıklıkları, ihanetler, saklanan gerçekler ve hayata tutunmanın büyük mücadelesini anlatan, ana kahramanlardan biri de bizzat Gültepe’nin kendisi olan “Benim Adım Gültepe” diziyle ilgili, sosyal medyada birçok övgü ve tebrik mesajları atıldı.

İşte o mesaj ve yorumlardan bazıları;
Büşra Pekin @busrapekin: Zeynep Günay Tan hayranlığıma verin, #benimadimgultepe sezonun en güzel işlerinden olacaktır. Tüm ekibi kutlarım.

Şahin Irmak @sahinirmak: Bizim semtin dizisi başlıyo! En sevdiklerimiz oynuyor. #BenimAdımGültepe 

chef bengu @chezbengu: Çok başarılı olmuş. Senaryo, mekan ve dönem ayrıntıları, oyuncular, müzik hepsi hepsi çok iyi. Sinema filmi tadında. 

DeryaNaz @deryalinaz: #AycaBingol harika bir oyuncusun her dizide olduğun gibi bunda da rolünün hakkını vermişsin;)  #benimadimgultepe 

Meltem MeneVSe @menevsemeltem: Müzikleri beni benden alıyor #benimadimgultepe süper ötesi

Gülhan Tekin @gulhantekin: Ne Zeynep'miş ne Günay'mış ne Tan'mış arkadaş. Çocukluğuma gittim, İzmir'ime gittim. Helal olsun emeklere sağlık. #BenimAdımGultepe

ELİF GÜVENDİK NAYMAN @guvendikelif: #benimadimgultepe izliyorum ve şu ana kadar gayet doğal ve sade izlemeye deger.

ranini® @raninimanini: Jenerik OLAY, kabul edelim. Gördüğüm en iyi girişlerden birini izledim. #BenimAdımGültepe
Önem Günal Altunbaş @OnemGunal: #BenimAdımGültepe süper olmuş.
Çağnur öztürk @cagnurozturk: Her anlamda cok başarılı, dizi sektörünün yüzünü ağartan bir iş #benimadimgultepe


“Benim Adım Gültepe” dizisi oyuncuları ilk bölümü birlikte izlediler. Dizinin yapım ekibi ve Kanal D yöneticileri dizinin ilk bölümünü, Yıldız Parkı Vera Restoran’da birlikte izlediler. Dizi ekibi, ilk bölümün sona ermesi ile alkışlar eşliğinde tebrikleri kabul ettiler. 

Benim Adım Gültepe 1. Bölüm izlemek için TIKLAYIN!