HAFTA İÇİ 14.00
Gelinim Mutfakta
HAFTA İÇİ 09.00
Neler Oluyor Hayatta?
CUMARTESİ 13.00
Arda'nın Mutfağı
PAZAR 13.45
Arda ile Omuz Omuza
HAFTA İÇİ 19.00
Kanal D Ana Haber
HAFTA SONU 18.45
Kanal D Haber Hafta Sonu
CUMARTESİ 09.45
Magazin D Cumartesi
PAZAR 09.45
Magazin D Pazar
CUMARTESİ - PAZAR 08.30
Konuştukça
PAZAR 12:45
Pazar Gezmesi
Ferman Akgül, 25 Aralık 1979'da, Ankara'da doğdu. Ankara Anadolu Lisesi'nde okuduğu dönemlerde klasik gitar çalmaya başladı. Ama asıl müzik ile tanışması dokuz-on yaşlarındayken ailesinin aldığı piyano ile olmuştur.
1998'de Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne girdi ve çalıştığı ilk gruplarla bu dönemde tanıştı.
Daha sonraları 'Colic' ve Özgür Can Öney'in de davulcusu olduğu 70'lik grupları ile beraber çalışmaya başladılar. 70'lik ile birlikte uzunca bir süre çalıştıktan sonra Cem Bahtiyar'ın da bas gitaristi olduğu Seven grubuna girdi ve bundan sonra da bir süre müziğe ara verdi.
Sonra Özgür'ün daveti ile henüz yeni kurulmuş ve solisti olmayan bir grubun çalışmasına katıldı. 2001 yılının sonralarına doğru girdiği bu grubun adı bile yoktu. Daha sonraları grubun ismi maNga oldu.