X
X

2 Dakikada Kuzey Güney özeti

17.11.2012 Cumartesi 10:53 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz'ın "2 Dakikalık Kuzey Güney Özeti" herkesi kırdı geçirdi.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları Kuzey Güney’in Güney’i Buğra Gülsoy ve Simay karakteri Hazar Ergüçlü ile yakışıklı popçu Murat Dalkılıç ve son dönemin sevilen grubu Kolpa oldu.

 

 
Murat Dalkılıç’ın en sevilen parçalarını seslendirdiği gecede yakışıklı popçu, orkestrasında yer alan genç vokalisti Zeynep Bastık ile bir düet performans da sergiledi.
 
İzleyenleri kahkaha krizine sokan, Kuzey Güney dizisinin özetlendiği “2 Dakikada Kuzey Güney” skeci geceye damgasını vurdu. Dizideki karakterler arasındaki karmaşık ilişki şemasını seyirci ve konuklarıyla paylaşan Beyaz’ın, reyting rekortmeni diziyle ilgili birbirinden komik pek çok sürprizi vardı.
 
"Bunları biliyor musunuz?" köşesinin şüphesiz en dikkat çekici ismi Hazar Ergüçlü’ydü. Güzel oyuncuyla ilgili, küçükken “Türk bayrağı olmak” istediği bilgisi herkesi şaşırtırken Beyaz’ın doğru olup olmadığını sorduğu diğer bilgileri kahkahalar eşliğinde onayladı.
 
Program boyunca sempatik tavırlarıyla hayran kitlesini genişleten Hazar Ergüçlü dizideki rolünden dolayı gerçek hayatta karşılaştığı tepkilerle ilgili bir hikayesini de izleyicilerle paylaştı. Güzel oyuncu, “birgün bir amca yanıma gelip  bana “2 oğlum var, Allah senin gibisinden korusun” dedi. Bir röportajımda da başıma gelen bu olayı anlattım ve kısa bir süre sonra o kişinin oğlu beni Twitter’dan bularak “Babama röportajında yaşlı demişsin, babam çok alındı” diyerek sitem ettiğini anlattı.
 
Gençlerin yeni sevgilisi “Kolpa” ise, son günlerdeki popüler parçalarından biri olan“Beni Aşka İnandır” adlı parçalarıyla stüdyoyu coşturdu.
 
Haber muhabiri Lokman Dağ, arkadaşı Savaş Akın ile birlikte yazdıkları, telefon dinlemelerine takılan suç çeteleriyle ilgili birbirinden komik hikayelerin yer aldığı “Tape’den Kodese” adlı yeni kitabı anlattı.
 
Birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.
 
 
 
 
 

BEYAZ SHOW VİDEOLARI