X
X

Atiye, tayt giymeyi bıraktı

27.05.2013 Pazartesi 17:33 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Zor İşler” programının sunucusu Dilara Gönder, Kuzey Güney’in senaristi Ece Yörenç ve “Şeref komiser” rolüyle Kaan Taşaner, “Soygun Var” adlı yeni albümüyle Atiye oldu.

Keremcem’in de  yeni single’ı  “Aptal Aşık” ile konuk olduğu gecede birbirinden komik anlar yaşandı.
 

Deniz Harp Okulu ile Hava Harp okulu öğrencileri ve eğitmenlerinin de katıldığı programda Dilara Gönder’in Zor İşler’de tank kullanarak atış yapmayı denediği bölüme de yer verildi. Programda yapmayı denediği işleri “insan anlamak” olarak nitelendiren Gönder, programda yaşadığı tecrübelerine dair bilinmeyenleri paylaştı.
 
Beyaz’ın yanı sıra Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinççi, Ali Sunal, Tarık Ünlüoğlu, Hatice Aslan, Bedia Ener gibi ünlü oyuncuların yer aldığı, dizi mantığıyla çekilmiş, içinde pek çok klişe drama unsuru barındıran “Çamaşır Makinesi Rezistansı” skeci başta Ece Yörenç olmak üzere izleyenleri kahkahaya boğdu!
 
Kuzey Güney’deki taksici Yunus karakterini canlandıran ve gerçek hayatta da taksi şoförlüğü yapan  Abdurrahman Yunusoğlu ise keyifli sohbetiyle geceye damgasını vurdu!
 
Atiye muhteşem dans showları ve en güzel şarkılarıyla Beyaz Show izleyicilerine nefis bir müzik ziyafeti çekti.
 
Beyaz Show dopdolu içeriğiyle  izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI