X
X

Berlin Kaplanı ve Beyaz ringe çıktı

04.02.2012 Cumartesi 10:22 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Söz konusu Berlin Kaplanı filmi olur da, Beyaz stüdyoya ring kurmaz mı? İşte gecenin eğlenceli anları!

Beyaz Show’un bu haftaki konukları Berlin kaplanı filmiyle Ata Demirer, Tarık Ünlüoğlu, Necati Bilgiç, Özlem Türkad ve Mert Aran ile en güzel şarkılarıyla Nev oldu.
  
Programın giriş kısmında Anadolu Ateşi’nin 2012 projesi olan çocuk dans topluluğu “Kıvılcım” konuk oldu. Yetenekli çocuk dansçılar danslarıyla herkesi büyüledi.
 
Birbirinden komik diyalogların yaşandığı program boyunca Ata Demirer ve Beyaz’ın karşılaşması görülmeye değerdi. Önce Ata Demirer’in yurtdışı turnelerde korumalığını yapan boksör Ayhan Özçelik’e meydan okuyan Beyaz soluğu ringde aldı! Ardından da Ata Demirer ve Beyaz boks ringine çıkıp hem konukları hem seyircileri gülmekten kırdı geçirdi!
 
BEYAZ SHOW’DA NAYER RÜZGARI ESTİ
Küba asıllı Amerikalı rapçi Pitbull’un vokalisti olan seksi yıldız Nayer canlı performansı ve çekici fiziğiyle, geceye tam anlamıyla damgasını vurdu. Seyircilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kübalı seksi yıldız, programdaki seyircilerin enerjisine bayıldığını ve Türkiye’ye hayran kaldığını, en kısa sürede tekrar gelmek istediğini söyledi. Bunun üzerine stüdyo tam anlamıyla coştu.
 
Demirer, "Çökertme" türküsünü doğaçlama olarak "Reggae" tarzı söylemeyi başardı! Beyaz’ın evlilik sorusu üzerine utandığı gözlenen ünlü komedyen ser verip sır vermedi!
 
Bülent Ersoy’un da telefonla bağlandığı programda, Ata Demirer ve Nev söyledikleri şarkılarla izleyenlere keyifli anlar yaşattılar. Beyaz da zaman zaman şarkılara eşlik etmeyi ihmal etmedi.
 
Beyaz Show yeni sezonda da tüm hızı ve coşkusuyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI