X
X

Beyaz Show'da 90'lar gecesi

20.05.2012 Pazar 10:33 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

90'ların ünlü isimleri Beyaz Show'daydı.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları "Tam 90’dan" adlı yeni albümüyle Volga Tamöz ve albüm için bir araya gelen Metin Arolat, İzel, Yonca Evcimik, Ferda Anıl Yarkın, Tayfun ve  Mansur Ark oldu. 90'lı yılların pop müziğine yön veren en popüler isimlerin katıldığı gecede, adeta nostalji rüzgarları esti.
 
Programın açılış bölümü, bir döneme damgasını vuran popçuların kendileriyle özdeşleşmiş olan şarkılarıyla şenlendi. Twitter gündemindeki yerini alan gece, Volga Tamöz ve Yonca Evcimik’in dansçılarının olağanüstü showlarıyla renklenirken; İzel ve Ferda Anıl Yarkın esprili tavırlarıyla gecenin muzip ikilisi oldu. Ferda Anıl Yarkın ise  her bulduğu fırsatta yaptığı esprili ve zamansız çıkışlarıyla izleyenleri kahkahaya boğdu.
 
90'lar rüzgarı esen gecede çellist Can Atazülal ve gitarist Serkan Uzunoğlu ise canlı sergiledikleri enstrümantal performansları ile seyirciyi kendilerine hayran bıraktılar.
 
Programda, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı da bayraklarla kutlandı.

Birbirinden komik skeçleri, sürprizleri, sokak röportajları ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show, bütün hızıyla devam ediyor.

Component Name: AutoContentCreater - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 49736456


Varnish cache server

BEYAZ SHOW VİDEOLARI