X
X

Beyaz Show'da eğlence doruktaydı

08.12.2012 Cumartesi 14:47 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show yine çok eğlendirdi.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları “Alev Alev” dizisi oyuncuları Hande Soral ve Berk Oktay, Lig Tv “Tutkumuz Futbol” programı sunucuları Okay Karacan, Burcu Kapu ve Pınar Bekbölet ile Ümit Besen konuk oldu.

 

  
Keyifli geçen gecede Ümit Besen’in en güzel şarkılarıyla adeta nostalji rüzgarı estirdi.
 
“Kadınlar futboldan anlamaz” anlayışını kırmayı başaran güzel sunucular Burcu Kapu ve Pınar Bekbölet ise hem şıklıkları hem de futbol bilgileri ile göz doldurdular.
 
Kahkaha tufanı yaşanan gecede Beyaz’ın, konuklarına pek çok sürprizi vardı. İzmir Konak Belediyesi tarafından yaz döneminde  açılan Ümit Besen Nikah Salonu’nda, Ümit Besen’in şahitliğinde evlenen ilk çifti bulup stüdyoya getiren Beyaz, yeni evli genç çift ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
 
Dünya liglerindeki bütün takımları bilen 16 yaşındaki Ümit Zeyrek, genç yaşına rağmen sahip olduğu futbol bilgisiyle başta konuklar olmak üzere izleyen herkesin ağzını açık bıraktı. Okay Karacan ise birbirinden güzel futbol hikayelerini akıcı anlatımıyla seyircilerle paylaştıç
 
Yakışıklı oyuncu Berk Oktay sempatik tavırları ile, güzel oyuncu Hande Soral ise seksi kostümüyle geceye damgasını vurdu.
 
Tarkan’ın da destek verdiği “Rocka” ise Megastar’ın yılların eskitemediği “Ölürüm Sana” adlı parçasına yaptıkları başarılı cover ile stüdyoyu coşturdu!
 
Birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI