X
X

Beyaz Show'da Megan Fox rüzgarı

21.01.2012 Cumartesi 13:06 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show'dan bir dünya starı geçti.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Megan Fox, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Carolin’i Wilma Elles, yakışıklı popçu Murat Boz, Zenne filminin başrol oyuncusu Kerem Can oldu.
 

 
Hollywood yıldızı Megan Fox kırmızı mini elbisesi, güzelliği ve sempatik tavırlarıyla göz doldurdu. Birbirinden komik diyalogların yaşandığı programda güzel yıldız, Beyaz’ın sorularına verdiği samimi cevaplarla da herkesin beğenisini kazandı. Beyaz’ın, Murat Boz’u "Türkiye’nin en ünlü popstarlarından biri" şeklinde takdim etmesi üzerine Murat Boz’u beğendiğini ima eden Fox, Murat Boz hakkındaki övgü dolu yorumlarıyla ünlü popçuyu utandırdı.
 
Beyaz ve Murat Boz’un arasında birbirinden komik diyalogların yaşandığı gecede Megan Fox, stüdyodaki seyirciler arasında kolunda kendi portresini dövme yaptırmış olan bir seyirciyi sarılıp öperek stüdyodaki heyecanı yükseltti. Beyaz’ın Megan Fox’a birbirinden güzel hediyeleri oldu.
 
Murat Boz’un dansçıları ve en güzel şarkılarından oluşan repertuarıyla renklendirdiği gecede birbirinden komik ve ilginç bilgiler de ortaya çıktı.
 
Elles, arkeolojiye ilgi duyduğunu öğrendiği Megan Fox’a arkeolojiyle ilgili sorular sormayı da ihmal etmedi. Dizideki rolünün aksine sempatikliği ile göz dolduran ve program boyunca neşesini hiç kaybetmeyen Wilma Elles’in patentli tenceresi de gecede öne çıkan ilginç detaylardan biri oldu.
 
5 dil bilen oyuncu Kerem Can’ın babasının Türkiye’de ilk sörf okulunu açan kişi olduğu, tiyatro derslerinin parasını valelik yaparak kazandığı, Alman milli takımında rugby oynamış olduğu, "Bunları biliyor musunuz?" köşesinde öne çıkan anekdotlardan oldu.
 
Üniversitede "İslam ve Siyaset Bilimi.jpg" bölümünde son sınıf öğrencisi olan Wilma Elles, 92 yaşındaki amcasının hala sahnede tiyatro oyunlarında yer aldığını, 14 yaşında çiçekçide, ekmek fabrikasında çalıştığını, sekreterlik yaptığını ve kendisi için önemli olan 4 kelimeyi açıkladı!
 
Beyaz Show birbirinden eğlenceli konu ve konukları ile tüm hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI