X
X

Beyaz Show'dan muhteşem sezon finali

18.06.2012 Pazartesi 12:18 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show, sezonu yine çok eğlenceli kapattı.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları “Leyla ile Mecnun” dizisinden Müge Boz, “Behzat Ç” Eda karakteri Seda Bakan ve yeni albümü “Aşka Türlü Şeyler” adlı yeni albümüyle Kenan Doğulu konuk oldu.

Beyaz’ın Kenan’a, yeni albümünde Beren Saat’e yazdığı bir şarkının olup olmadığını sorması üzerine yakışıklı popçu önce “Herkes istediği şarkıyı istediği şekilde duysun” diyerek ilişkisine dair bir ipucu vermekten kaçınsa da hemen ardından “Aşığım, seviyorum, umarım bu durum şarkılarıma da yansıyordur” diyerek herkesin gönlünü kazandı.
“Kelime Oyunu” yarışmasında 23 saniyede bütün soruları bilerek rekor kıran yarışmacı Yusuf Dinçer de programda yer aldı.
Bunları biliyor musunuz köşesinde Seda Bakan’ın küçükken başına gelen olayların hep ağlamasıyla sonuçlanmasına dair ortaya çıkan bilgiler, seyirciyi kahkahaya boğdu.
Güzel oyuncular Seda Bakan ve Müge Boz’un  en büyük hayallerinden birinin, küçük bir motor almak olduğunu öğrenen Beyaz, sempatik oyunculara esprili bir jest yapmayı da ihmal etmedi. Seda Bakan, akülü hediye motoruyla stüdyoda bir tur atmayı da ihmal etmedi.
Birbirinden komik skeçleri, sürprizleri, sokak röportajları ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show, muhteşem final bölümüyle sezona veda etti.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI