X
X

Beyaz Show'dan muhteşem sezon finali

10.06.2013 Pazartesi 17:39 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show’un sezon finali bölümünün konukları en güzel türküleriyle Sevcan Orhan, Hüseyin Turan, Ender Balkır, “Doğadaki İnsan” programıyla Serdar Kılıç ve Koliva oldu.

Serdar Kılıç’ın doğada yaşam ve genç kuşağın doğa ile olan ilişkisine değinerek anlattıklarının ardından“Doğaya çocuk dikin, doğada çocuk eksik” diyerek  ince bir mesaj göndermeyi de ihmal etmedi. Doğa sohbetinin ardından türkülerimizle ilgili anlattıklarıyla da izleyicileri kendisine hayran bıraktı.
 
Hüseyin Turan, Sevcan Orhan ve Ender Balkır’ın enfes türküleriyle kulakların pasını silerken, Koliva grubu ise Karadeniz türküleriyle kulakların pasını sildi.Oğuzhan Canım, üniversite öğrencilerine  ücretsiz yemek yeme imkanı sağlayan “Askıdanevar” projesiyle ilgili bilgiler verirken, üniversite öğrencilerini yakından ilgilendiren ve sadece gönüllülük esasına dayanan projeye canlı yayında sürpriz destek de geldi.
 
Birbirinden güzel türkülerle  izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatan Beyaz Show, yeni sezonda da yepyeni içeriği ve konuklarıyla birlikte izleyicilerle buluşmak üzere final programı yaparak bu sezonu noktaladı.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI