X
X

Beyaz Show'dan müthiş eğlence

03.02.2013 Pazar 13:30 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Demet Akbağ, Sermiyan Midyat, Mahir İpek ve Sıla ile Beyaz Show, yine çok eğlendirdi.

Beyaz Show’un bu haftaki konukları yeni vizyona giren “Hükümet Kadın” filminin oyuncuları Demet Akbağ, Sermiyan Midyat , Mahir İpek ile yeni albümü “Vaveyla” ile Sıla konuk oldu.
 
Programın giriş bölümünde “Dünya Sarılma Günü” sebebiyle Taksim’de insanlara sarılarak eylem yapan flashmob grubu konuk oldu.
 
Sıla’nın, en güzel şarkılarıyla renk kattığı gecede pek çok sürpriz ve skece yer verildi. Güzel popçu, telefonla programa bağlanan bir seyircinin “Eğer şarkı söylemeseydiniz ne iş yapmak isterdiniz” sorusuna “yazar veya şair olmak isterdim” diye cevap verdi. Mahir İpek’in daha önce doğum günü kutlamadığını öğrenen Beyaz başarılı oyuncuya jest yaparak hızlandırılmış bir doğumgünü armağan etti!
 
Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat ise, Hükümet Kadın filmiyle ilgili merak edilenleri cevapladı. Demet Akbağ esprileri,taklitleri ve sempatik tavırlarıyla izleyicileri kahkahaya boğdu.
 
Hafta içinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün davetlisi olarak Çankaya Köşkü’nde verilen yemeğe katılan internet fenomenlerinden Zorluhan Zorlu geceye damgasını vurdu. Uzun yıllar Amerika’da yaşamış olan Zorlu, geniş kapsamlı sosyal medya bilgisiyle izleyicileri kendisine hayran bıraktı.
 
Programda Sıla’nın “Aslan Gibi” şarkısının da farklı versiyonlarıyla yapılan stüdyo aksiyonu da seyirciyi coşturdu.
 
Birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.
 
İşte gecenin çok güldüren skeçleri!
 
Sevgililer Günü Kavgası
 
Beyaz, Sıla'nın misafiri oluyor!
 
Sıla'nın şarkılarındaki adam

BEYAZ SHOW VİDEOLARI