X
X

Beyaz'ın şakası Bonomo'yu terletti

11.02.2012 Cumartesi 10:14 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Bülent Ersoy, canlı yayına bağlanıp Can Bonomo'ya sorular sordu.

Beyaz Show’un bu haftaki konukları Brezilyalı seksi model Ana Beatriz Barros ile Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı çifti , “12 çeşit Lalala” albümüyle Aynur Aydın, müzisyen Toygar Işıklı, Eurovision temsilcimiz Can Bonomo ve “Yatağın Soğuk Tarafı” adlı albümleriyle Kolpa oldu.
  

 
Ana Beatriz Barros’un aile sembolü olan ay yıldızlı bir dövmesi olduğunu öğrenen Beyaz’ın, Brezilyalı supermodele bir sürprizi vardı! Beyaz’ın kolunda kendi bir resminin olduğu dövmeyi gören Ana Beatriz Barros önce neye uğradığını şaşırdı, ardından  da “Hayatımda aldığım en güzel hediyeydi” diyerek Beyaz’a teşekkür etti. Türk kahvesine bayıldığını söyleyen seksi supermodel, sempatik ve güleryüzlü tavırlarıyla seyircileri büyülerken, insanlarını, yemeklerini ve mimarisini çok beğendiği İstanbul’a tekrar gelmek istediğini söyledi. Güzel model giderken kısa da olsa samba show yapmayı ihmal etmedi.

Programda 2 şarkı söyleyen Eurovision temsilcimiz Can Bonomo rahat ve sempatik tavırları ile izleyicilerin beğenisini topladı. Beyaz’ın Can Bonomo’ya yaptığı telefon şakası ise geceye damgasını vurdu! Programa Bülent Ersoy'un bağlandığını düşünen Can Bonomo Diva'nın kendisine yönelttiği soru karşısında adeta soğuk terler döktü. Sonrasında Beyaz'ın kendisine şaka yaptığını anlayan Bonomo rahat bir nefes aldı.

Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çiftinin, seneler önce güzellik yarışmasında birlikte yürüdükleri görüntülerin ekrana gelmesiyle programda oldukça keyifli anlar yaşandı. Kıvanç Kasabalı o anları “Sedef’i  yarışmada görür görmez beğenmiştim ve hemen arkadaşlarımı organize edip “Sedef kaçıncı olursa olsun ona yürürken ben eşlik edeceğim” demiştim” diyerek seyircilerle de paylaşmayı ihmal etmedi.

“12 çeşit lalala” adlı albümüyle hızlı bir çıkış yapan Aynur Aydın ise kemancıları ve dansçılarıyla sergilediği performansıyla herkesten tam not aldı.
 
Beyaz Show yeni sezonda da tüm hızı ve coşkusuyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI