X
X

Beyaz'ın sürprizleri yine çok güldürdü

01.12.2012 Cumartesi 10:36 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Gecenin konukları, Beyaz'dan nasibini aldı.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları Ağır Roman dizisi oyuncuları Özge Özpirinççi, Tamer Tıraşlıoğlu, Nesrin Cavadzade, “Melekler ve Dünyanın Kurtuluşu” adlı kitabıyla yaşam koçu Tuğçe Işınsu ve “Anlatacaklarım Var” adlı yeni albümüyle Bengü konuk oldu.

 

 
“Ağır Roman” dizisinin Salih JR karakterini canlandıran Tamer Tıraşlıoğlu, aksanlı Türkçe’siyle yaptığı telaffuzları ve sempatik tavırlarıyla  herkesin beğenisini kazandı. Yakışıklı oyuncunun zaman zaman yanlış anladığı ve yanlış telaffuz ettiği kelimeler nedeniyle Beyaz ile girdiği birbirinden komik diyaloglar görülmeye değerdi!
 
Birbirinden komik anların yaşandığı gecede kahkaha bir an olsun eksik olmadı. Güzel şarkıcı Bengü ise eğlenceli sohbet aralarını birbirinden güzel şarkılarıyla renklendirdi!
 
Beyaz,  Nesrin Cavadzade’ye, dizide oryantal yaptığı sahneleri kastederek seyirciler için de bir oryantal show yapıp yapmayacağını sordu. Güzel oyuncu ise çekingen davranarak Beyaz’ın bu isteğini önce geri çevirdi. Ancak Beyaz’ın her program kullandığı acil durum butonuyla sahneye fırlayan dansözü gören Cavadzade aniden yerinden fırlayarak, güzel oryantali taklit etti! Seyircilerin kahkahalarla izlediği bu anlar adeta geceye damgasını vurdu!
 
Beyaz, Nesrin Cavadzade’nin dizide takma popo kullandığını öğrendiklerini söyleyerek stüdyoya getirdiği takma popoyu seyircilere de göstermeyi ihmal etmedi. Bunun üzerine başta iki güzel oyuncu olmak üzere izleyen herkes bir anda kahkahalara boğuldu!
 
“Bu ne yaa” adlı şarkısıyla hızlı bir çıkış yakalayan Ece Seçkin, iddialı kostümü, dansçılarıyla birlikte sergilediği muhteşem performansı ve enerjik tavırlarıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Gecenin ilerleyen dakikalarında Tuğçe Işınsu hediye olarak melek getirdiği Beyaz’a isim analizi yapmayı da ihmal etmedi.
 
Stüdyo seyircisine sorulan "Dizilerde nelerden şikayetçisiniz?" sorusuna verilen cevaplar izleyenleri güldürdü!
 
Birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI