X
X

Cemile ve çocukları Beyaz Show'da

05.05.2012 Cumartesi 09:33 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Ayça Bingöl, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Yıldız Çağrı Atiksoy, Emir Berke Zincidi ile İzel Beyaz Show'daydı.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin oyuncuları Ayça Bingöl, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Yıldız Çağrı Atiksoy ve küçük oyuncu Emir Berke Zincidi ile yeni albümüyle İzel oldu.
 
Cemile ve çocuklarının birlikte yer aldığı gece, dizide canlandırdığı Küçük Osman karakteriyle gönüllere taht kuran Emir Berke Zincidi’nin seyircilere yaptığı sürpriz ile daha da şenlendi! Sevimliliği ve cana yakınlığı ile gecenin yıldızı olan küçük oyuncu, konuşmalarıyla da herkesi kahkahaya boğdu!
 
Beyaz’ın Küçük Osman ile birlikte açtığı programa dünyaca ünlü basketbol show grubu olan  Harlem Globetrotters ekibinin oyuncuları damgasını vurdu. Potanın sihirbazları, yaptıkları muhteşem showa küçük Emir Berke’yi de dahil edince stüdyoda adeta alkış koptu! Hızla dönen topu parmağında çevirmeyi başaran küçük oyuncunun sevinci görülmeye değerdi!
 
Birbirinden komik anların yaşandığı gecede , Beyaz ve dizi ekibinin gözlerine, dizi ve filmlerdeki ağlama sahnelerinde çokça  kullanılan hilelerden biri olan mentollü kremi sürmeleri üzerine stüdyoda gözyaşları sel oldu!
 
Özel hayatları en çok merak edilen oyuncuların birbirinden ilginç bilgileriyle zenginleşen haftalık “Bunları biliyor musunuz” köşesinde en çok öne çıkan Yıldız Çağrı Atiksoy’un beyaz renkli yiyeceklere olan hassasiyetiydi! Güzel oyuncunun beyaz renkli yiyeceklere ağzını sürmediğini duyan Beyaz esprileriyle izleyici ve konukları gülme krizine soktu.
 
Yeni ve eski şarkılarıyla izleyicilere müzik ziyafeti çeken İzel’e dansçıları da eşlik etti. İzel,  yeni albümünün çıkış sürecinin yanı sıra  ekibinin bayramda kendisine hediye ettiği “Düşer O” adlı  şarkısının ilginç hikayesini de izleyicilerle paylaştı.
 
Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisine yaptıkları şarkıyla gündeme gelen Papyon grubu sergiledikleri canlı performansın ardından, bıyık formunda özel olarak tasarlanmış papyonlarını Beyaz’a hediye ederek ünlü showmene jest yapmayı da ihmal etmediler.
 
Birbirinden komik skeçleri, sürprizleri, sokak röportajları ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show bütün hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI