X
X

En umutsuz hangisi?

28.01.2012 Cumartesi 09:46 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show'da "En Umutsuz Ev Kadını" belirlendi.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları Umutsuz Ev Kadınları dizisinin 5 güzel oyuncusu Ceyda Düvenci, Bennu Yıldırımlar, Songül Öden, Evrim Solmaz ve Özge Özder ile yakışıklı popçu Murat Dalkılıç oldu.
 
Şıklıklarıyla göz dolduran 5 güzel oyuncunun katıldığı gecede birbirinden komik anlar yaşandı. Keyifli geçen gecede en umutsuz evkadınının hangisi olduğu ile ilgili keyped oylaması da yapıldı. Oylama sonucunda Ceyda Düvenci’nin canlandırdığı Elif karakteri, seyirciler tarafından en umutsuz durumda olan ev kadını seçildi! Telefonla bağlanan bir seyircinin sorduğu “Diziye 6. karakter katılacak oslaydı o kişi kim olsun isterdiniz” sorusuna ise güzel oyuncular “Binnur Kaya veya Demet Evgar güzel olurdu” yanıtını verdiler.
 
Dizinin Zeliş'i Evrim Solmaz’ın canlı yayın fobisinin olduğunun ortaya çıktığı programda birbirinden komik diyaloglar yaşandı.  Güzel oyuncu programdaki sempatik tavırlarıyla da beğeni topladı.
 
Murat Dalkılıç en sevilen parçaları ve muhteşem performansıyla konuklara ve ekran başındaki izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Beyaz ve Umutsuz Ev Kadınları, Dalkılıç’ın seslendirdiği MFÖ’nün klasik haline gelen “Ele güne karşı” şarkısına hep birlikte eşlik ederek izleyenleri coşturdular.
 
Direc-t, daha önce Fatih Ürek'in seslendirdiği ve MUCK dizisiyle tekrar gündeme gelen Haydi Lilili şarkısıyla herkesi coşturdu.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI