X
X

Evli Mutlu Çocuklu'yu hiç böyle dinlemediniz

24.11.2012 Cumartesi 10:55 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show, yine sürprizlerle doluydu.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları Kayıp Şehir dizisinin yakışıklı oyuncusu İlker Kaleli, "Yüzde Yüz Futbol" programı ile Rıdvan Dilmen, “Toz” adlı şarkısıyla hızlı bir çıkış yakalayan Emre Kaya ve yepyeni albümüyle Demet Akalın oldu.

 

 
Demet Akalın’ın en sevilen şarkılarını seslendirdiği gecede Beyaz’ın güzel popçuya bir de sürprizi vardı!  Demet Akalın’ın popüler parçalarından biri olan “Evli Mutlu Çocuklu” şarkısının koro halinde seslendirilen Türk Sanat Müziği versiyonu geceye damgasını vurdu.
 
Satranç turnuvasında üstün durumdayken rakibinin yenileceğini anlayınca ağlaması üzerine beraberlik teklif ederek yarım puanla şampiyonluğu kaçıran 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi Yağmur Eraslan, örnek davranışıyla hem konukların hem de izleyicilerin kalbini kazandı.
 
İlker Kaleli de Duman grubunun sevilen şarkılarından birini seslendirerek müzisyenliğinin de oyunculuğu kadar başarılı olduğunu kanıtladı.
 
"Bunları biliyor musunuz?" köşesinin en ilginç bilgilerinden biri İlker Kaleli’nin özel günleri hatırlatan objelerden oluşan görsel bir günlük tutuyor olmasıydı.
 
Birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show, tüm hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI