X
X

İzel Çelik Ercan Beyaz Show'daydı

04.06.2012 Pazartesi 12:40 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show, efsane üçlüyü bir araya getirdi.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları “Ara Ara”, “Dönmelisin” ve “Bitmesin Bu Rüya” gibi hit parçalarla 90'lı yıllara damgasını vuran efsane üçlü İzel-Çelik-Ercan, 20 yıl sonra ilk defa Beyaz Show’da biraraya geldi.

İzel-Çelik-Ercan’ın buluşması sosyal medyada da oldukça ilgi görürken, Meksikalı kukla sanatçısı  Daniel Louza piyanist kurbağa performansıyla dikkat çekti. Beyaz’ın bir diğer performans konuğu olan Çek asıllı cam harpı sanatçısı Petr Spatina’nın bardaklarla yaptığı performansına hayran kalan Beyaz da cam bardaklarla müzik yapmayı denedi. Bu denemesiyle Beyaz, izleyicilerden ve cam harpı ustasından tam not aldı.

Bir zamanların en sevilen klasik pop şarkılarını seslendiren efsane üçlü hem şarkıları hem de çok konuşulan danslarıyla seyircilere nostalji dolu bir gece yaşatırken, Beyaz’ın efsane üçlüyü nasıl bir araya getirdiğini anlatan video izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi.

Programda, geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz büyük usta Orhan Boran da unutulmadı.

Birbirinden komik skeçleri, sürprizleri, sokak röportajları ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show bütün hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI