X
X

Kanal D ev sahipliği yaptı

29.02.2012 Çarşamba 11:27 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Kanal D’nin ev sahipliğini yaptığı Discop İstanbul daveti göz kamaştırdı.

Kanal D’nin, Discop İstanbul Fuarı kapsamında düzenlediği "Partyİst 360" daveti göz kamaştırdı.
 
Doğan TV Holding CEO’su İrfan Şahin ve Kanal D Genel Yayın Yönetmeni Pelin Diştaş Yaşaroğlu’nun ev sahipliğinde, dün akşam 360 İstanbul’da gerçekleşen İstanbul konseptli "Partyİst 360" davetine, dünyanın birçok ülkesinden önde gelen TV yayıncıları, yapım ve dağıtım şirketleri yöneticileri, uluslararası içerik sağlayıcısı yöneticilerinin yanı sıra; televizyon dünyamızın ünlü isimleri katıldı. Kuzey Güney dizisi oyuncularından Kıvanç  Tatlıtuğ ve Rıza Kocaoğlu, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi oyuncularından Aras Bulut İynemli,  Wilma Elles, Mete Horozoğlu ve Tolga Güleç, Yalan Dünya dizisi oyuncularından Gupse Özay ve İrem Sak, Keşanlı Ali Destanı dizisi oyuncularından Belçim Bilgin, Kanıt dizisi oyuncularından Sevil Atasoy ve Engin Benli, Günaydın programının sunucusu İrfan Değirmenci, Doktorum programı sunucularından Zahide Yetiş, D Magazin programının sunucusu Berrin Aksu, yönetmen Abdullah Oğuz, senaristler Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu, yapımcılar; Ekrem Çatay, Fatih Aksoy, Kerem Çatay, Timur Savcı, Mehmet Altıoklar partinin konukları arasındaydı.
 
Kanal D’nin, günler süren özenli bir çalışmaya hazırladığı davete, dünyanın dört bir yanından Türkiye’ye gelen fuar katılımcıları da büyük ilgi gösterdi. Muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde, konuklara ikramlarla başlayan bu göz kamaştıran parti, gecenin ilerleyen saatlerinde Burhan Öçal’ın tüm davetlileri büyüleyen ve coşturan perküsyon şovuyla eşsiz bir hal aldı.
 
Türkiye’de ikincisi düzenlenen Discop Televizyon Yayıncılığı Fuarı, 1991 yılından beri dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenleniyor. 1 Mart Perşembe akşamına kadar İstanbul Ceylan Intercontinental Oteli’nde devam edecek fuarda; Zodiak Rights, ITV Studios Global Entertainment, Telemundo, Televisa, Discovery, NBC Universal, Viacom, Sparks ve Mediaset gibi firmalar yer alıyor.  Türk dizilerinin dünyada tanınması, Ortadoğu’da final bölümü 85 milyon kişi tarafından izlenen Gümüş dizisinin başarısını takip eden; Asi, Binbir Gece, Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü gibi Kanal D yapımlarıyla gerçekleşmişti. Bu fuardaki yerini de alan Kanal D, iddialı yapımlarıyla dünyaya açılımını da sürdürüyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI