X
X

Sıla, izleyenleri mest etti

18.02.2012 Cumartesi 13:33 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Sıla, Eser Yenenler, Gökhan Keser, Buse Terim ve Gece'nin konuk olduğu Beyaz Show'dan keyifli anlar...

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programının sunucusu Eser Yenenler, Efsane teknik direktör Fatih Terim’in blog yazarı kızı Buse Terim, güzel popçu Sıla ile yakışıklı popçu Gökhan Keser ile rock grubu Gece konuk oldu.

 

 
Programın giriş bölümünde kendi tarzıyla bağlama çalan Mehmet Leventoğlu ilginç bir performans sergiledi.
Gecenin sürprizi, Beyaz’ın, Eser’in sunuculuğunu yaptığı “Eyvah Düşüyorum” yarışmasına katılması oldu!

Gökhan Keser, Sıla ile birlikte “Hadi Ordan” adlı şarkıyı seslendirdi. İkilinin muhteşem performansı görülmeye değerdi.

Twitterda “en çok konuşulanların” anlık olarak yer aldığı bir liste olan “trend topic” olmak istediğini söyleyen Eser’in Beyaz’a küçük bir sürprizi vardı! Ayak bileğine Beyaz’ın resmini dövme olarak yaptırmış olan Eser, başta Beyaz olmak üzere herkesi güldürdü. Son derece keyifli geçen programda birbirinden komik diyaloglar da yaşandı!
Bunları biliyor musunuz köşesinde Beyaz’ın Eser’e, geçen sene kız arkadaşına“Beni kendinize aşık ettiğiniz için sizi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim" yazan bir plaket hediye ettiğini sorması üzerine Eser “Ama şu an çok utandım” cevabıyla herkesi güldürdü.

Buse Terim'in kayak şampiyonluğu olduğu ,babası Fatih Terim’e giyimiyle ilgili fikir verdiği ,çok iyi oryantal dans ettiği ve arkadaşlarının kendisine “Sincap” lakabını taktığı; Sıla’nın Fransızca şarkılar söylediği, bisiklete binmekten hoşlanmadığı, çok güzel reçel yaptığı; Gökhan Keser’in ise ayak sallama tiki olduğu, tarçın kokusundan hoşlanmadığı, evinde en önem verdiği şeyin camlarının temiz olması olduğu bilgileri, bu gecenin "Bunları Biliyor musunuz?.jpg" köşesinin  ilgi çeken bilgileri arasında yer aldı.

Sıla,canlı söylediği  birbirinden güzel şarkıları ve nefis yorumuyla birbirinden keyifli sohbet aralarına renk kattı.
Son günlerin popüler rock grubu Gece de programda canlı bir performans sergiledi.

Beyaz Show yeni sezonda da tüm hızı ve coşkusuyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI