X
X

Ve Diva Beyaz Show'da

13.05.2012 Pazar 09:42 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show'un bu haftaki konuğu Bülent Ersoy oldu.

Beyaz Show’un bu haftaki konuğu, yılların eskitemediği Diva lakaplı sanatçı Bülent Ersoy oldu.
 
Beyaz rengin ağırlıklı olduğu özel dekorlu Beyaz Show’da nostaljisi, kendine has üslubu ve mizah yeteneğiyle Bülent Ersoy, geceye damgasını vurdu. Klasik Türk Sanat Müziği eserlerini seslendiren Diva, yeni albümünden seslendirdiği şarkılarla da izleyicilere nefis bir müzik ziyafeti çekti. Nostalji rüzgarları esen gecede 2 kostüm değiştiren Ersoy’un, Beyaz’a divalık dersi verdiği skeç izleyenleri kahkahaya boğdu. Program dolayısıyla son derece memnun olduğunu belirten Diva, özel olarak yaptırdığı hediyesini sunarak Beyaz’a jest yapmayı da ihmal etmedi.
 
Cumartesi akşamı oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesinde Beyaz Show’da görücüye çıkan Spor Toto Süper Lig Kupası, maç heyecanını ikiye katladı.
 
Programda Eurovision’da Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanan Can Bonomo, “Gül Senin Tenin” şarkısıyla, son günlerin popüler ismi Bora Duran ve Bülent Ersoy’un “Maazallah” şarkısına yaptıkları cover ile Bülent Ersoy’dan tam not alan rock grubu Jilet yer aldı.
 
Engelliler haftası dolayısıyla Ankara’dan gelen işitme engelli lise öğrencilerinden oluşan grup, işitme engelli alfabesiyle İstiklal Marşı’na yeni bir yorum getirdi.
 
Birbirinden komik skeçleri, sürprizleri ve sokak röportajları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show, bütün hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI