X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

3.Bölüm

Okulda seçim heyecanı yaşanıyor.

Boynu Bükükler ile Ersen ve Galoşlar’ın arasındaki kavgalara son vermek için ileri demokrasiye geçiş süreci başlar. Bir kişi okul başkanı ve tek yetkili olacaktır. Selim ve Ersen aday olurlar ve aralarında kıyasıya bir yarış başlar.

Bu arada seçim yüzünden Ersen ve Galoşlar okula propaganda amaçlı güzellikler yapar. Bunlar Melek ve Fuat arasında krizlere neden olur.

Seçim inişli çıkışlı çok çekişmeli bir halde ilerler. Hocalar hile hurda karışmaması için çok özen gösterirler. Fakat seçim çok büyük bir sürprize gebedir.

BÖLÜMLER