X
X

Feride, Kamran'ı durdurabilecek mi?

18.12.2013 Çarşamba 10:06 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Kamran, her şeyi geride bırakıp Avrupa'ya gidiyor.

Kanal D'nin sevilen dizisi Çalıkuşu'nun 12. bölümünde; Kamran, Feride'ye yaptığı evlilik teklifinin cevabını aldığını düşünse de, Feride dışarı çıkamadığı için, Kamran'a "Evet" demeye gidemiyor.
 
Kamran, mektebin balo salonunda Feride'ye evlenme teklif ediyor. Feride ise ona ne cevap vereceğini bilemiyor.
 
Kamran, mektebin balo salonunda Feride'ye evlenme teklif eder. Herkes şaşkındır. Feride ise ne cevap vereceğini bilemez. Yüreği kuş olur kanatlanır sevinçten. Feride'nin güvenini bir türlü kazanamayan kederli Kamran, umutla umutsuzluk arasında cevabı bekler. Bu cevap onun geleceğini belirleyecektir.
 
Necmiye'nin hamilelik yalanı Seyfettin Bey ve Besime Hanım'ı yeni bir çıkmaza sokar. Keder yakalarını bırakmaz. Üzüntü ve utanç, Seyfettin Bey'in sağlığını bozar. Selim'le evlenmeyi kafasına koyan Necmiye, yeni yalanlarla işe koyulur. İntikam zamanı gelir. Her şeyi yapmaya hazırdır.
 
Feride'yi aşka götüren yollar türlü engellerle doludur. Kamran, bu engellerden habersiz, uzak diyarlara gitmek üzere yola çıkar. Onu, kim durdurabilir? Besime Hanım'ın gözyaşları mı? Seyfettin Bey'in acısı mı?
 
İşte Çalıkuşu'nun 12. bölümünden öne çıkan sahneler!
 
Evlilik teklifine "Hayır" cevabı aldığını düşünen Kamran, vazifesinden istifa ederek, Madrid'e amcasının yanına gitmeye karar veriyor. Peki, Feride onu durdurabilecek mi?
 

 
Kamran, Feride için neler yapabileceğini anlatıyor.
 

 
Çocuk Ferideden büyük hareketler