X
X

Camdaki Kız 40. Bölümüyle perşembenin galibi oldu!

22.04.2022 Cuma 11:05 (Güncellendi: 22.04.2022 - 11:05)

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 40’ıncı bölümüyle zirvede yer aldı. Dizi Kantar Medya’nın verilerine göre AB kategorisinde 6,53 reyting ve yüzde 17,19 izlenme payı ile ABC1 kategorisinde ise 6,51 reyting ve 15,92 izlenme payı alarak perşembe gününün en çok izlenen yapımı oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan 40’ıncı bölümü izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla bir kez ekrana damgasını vurdu.

Dizinin bu bölümünde Hayri, Nalan’a karşı hislerini açıklamaya karar verdi ancak Nalan fenalaşınca sonunu getiremedi. İkilinin arasındaki samimi bir an ise magazinciler tarafından fotoğraflandı. Fotoğraf Cana’nın eline geçince, Cana bunu koz olarak kullanmakta gecikmedi. Nalan ve Hayri arasındaki iletişimi tamamen bitirmeye kararlı olan Feride, Nalan’ın Sedat’la beraber çalışması için Rafet’i ikna etti. Pera’ya gözdağı vermeye çalışan Selen’e sinirlenerek evi terk eden Muzo Pera’yı da yanına aldı. Cavit ise, Muzo’nun tüm varlıklarını satışa çıkardığı bilgisini Rafet’e verdi. Cana, Sedat ve Nalan’ın arasını bozmak ve Sedat’ı tekrar kazanmak için magazincilerden gelen fotoğrafı ona gönderdi.

Camdaki Kız, yeni bölümleriyle her Perşembe Kanal D’de...

CAMDAKİ KIZ VİDEOLARI