X
X

Camdaki Kız, sezon finali ile Perşembe’nin galibi!

17.06.2022 Cuma 11:59 (Güncellendi: 17.06.2022 - 11:59)

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 47’nci bölümü ile sezon finali yaptı. Dizinin yayınlanan bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre; AB kategorisinde 7.11 reyting yüzde 23.29 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 7.34 reyting yüzde 21.66 izlenme payı alarak zirvede yer aldı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan,gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı, ekrana gelen her bölümü ile reytinglerde zirvede yer alan Camdaki Kız’ın yayınlanan sezon finali izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.

Muhteşem bir bölüm ile sezona veda eden dizide, Cana’nın hamile olduğunu öğrenen Nalan, Sedat’la yüzleşmesi için onu konağa getirdi ancak yine gerçeği öğrenemedi. Rafet’ten intikamını almaya kararlı olan Pervin, Gülcihan ve Cavit’in geçmişini Rafet’e anlattı. Pera ise, bıraktığı bir notla Muzo’yu düğün günü terk etti.

Camdaki Kız’ın sezon finaline ise Nalan ve Hayri arasında yaşananlar damga vurdu. İkilinin yakınlaşması ile final yapan dizide yeni sezonda neler olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Camdaki Kız, yeni sezonda yeni bölümleri ile Kanal D’de…

CAMDAKİ KIZ VİDEOLARI