X
X

Camdaki Kız son bölümde neler oldu? Camdaki Kız yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı?

23.04.2021 Cuma 16:47 (Güncellendi: 06.05.2021 - 22:45)

Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız yayınlanan ilk ve ikinci bölümüyle çok beğenilmişti. Perşembe akşamlarının yeni dizisi olan Camdaki Kız arka arkaya yayınlanan yeni bölüm tanıtımlarıyla izleyicilerden tam not almaya devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız'ın oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç,  Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi önemli usta oyuncuların olduğu dizinin yeni bölümünde neler oldu? Kanal D'nin dizisi Camdaki Kız'ın 4. Bölümünü izleyenler bölüm sonrası yeni bölüm tanıtımlarını da merak ediyor. Camdaki Kız dizisinin heyecanla beklenen yeni bölümünde yaşanan olaylara ve yeni bölüm hakkında tüm detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz! Camdaki Kız dizisi hakkında merak edilen sorulardan biri ise yeni tanıtım yayınlandı mı? Camdaki Kız son bölümde neler oldu? Camdaki Kız Muzo kim? Camdaki kız full bölümleriyle Kanal D'de!

Camdaki Kız 29 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan son bölümünde neler oldu?

Camdaki Kız 29 Nisan Perşembe yayınlanan dördüncü bölümde Koroğlu Ailesi, Sedat'ın fotoğraf krizini çözmek için beklenmeyen bir plan yapıyor.

Gazetelerden Sedat’ın başka bir kadınla görüştüğünü öğrenen Nalan, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Başından beri Koroğlu ailesine hiç güvenmeyen Feride de çılgına döner. Muzo, Sedat'ın Cana ile fotoğraflarının gazetelerde olduğunu öğrenince Sedat'ı kurtarmakla kurtarmamak arasında kararsız kalır. Muzo Sedat'ı kurtarmak için bir plan yapar. Haberin yayınlanmasıyla Koroğlu Malikânesinde kıyamet kopar. Rafet, aile şerefi ve haysiyeti için, bir an önce bu durumu düzeltmeleri ve Nalan’ın yüzüğü atmasını engellemeleri için herkesi harekete geçirir. Haberi yapanlara ve Sedat'a karşı tüm restini çeken Rafet, herkesi alarma geçirir. 

Koroğlu ailesinin kendilerine bir açıklama yapmasını bekleyen Feride, Nalan ve Adil, Rafet'in davetiyle Koroğlu Malikanesine giderler. Bu davette Cana da olacaktır. Rafet Koroğlu'nun yemek davetine gelen Nalan ve ailesi karşılarında Nalan'ı görünce şoke oluyor. Feride'nin beklediği cevabın gelememesine karşılık Koroğlu Ailesi'nde işler iyice karışır. Cana ve ailesinin de katıldığı yemekte tehlikeli anlar yaşanır. Peki Nalan, Cana ile Sedat'ın arasında bir ilişki olduğunu anlayacak mı, yoksa bu yalana inanacak mı?

Camdaki Kız 29 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan son bölümü izle!

 

CAMDAKİ KIZ VİDEOLARI