X
X

Camdaki Kız yeni sezon yayın tarihi belli oldu! Camdaki Kız yeni sezon ne zaman? Camdaki Kız Yeni Sezon tanıtımı yayınlandı!

30.08.2021 Pazartesi 21:05 (Güncellendi: 31.08.2021 - 00:05)

Camdaki Kızı Yeni Sezon Fragmanı yayınlandı! Camdaki Kızı sevenler yeni sezon yayın tarihini heyecanla beklerken yeni sezondan ilk tanıtım yayınlandı. Nalan, Koroğlu malikanesinde bambaşka bir hayatın içine giriyor! Camdaki Kız yeni sezonuyla 9 Eylül Perşembe 20.00'de Kanal D'de başlıyor! Nalan ile Sedat’ın masalsı düğünüyle sezona veda eden Camdaki Kız, yeni bölümlerinde de güçlü hikayesi ve benzersiz ekibi ile ekran yolculuğuna kaldığı yerden devam ediyor. Nalan'ın Koroğlu malikanesinde yeni bir hayata adım atmasıyla hayatındaki değişimler ekrana gelecek. Camdaki Kız yeni sezonuyla 9 Eylül Perşembe 20.00'da Kanal D'de!

Camdaki Kız Yeni Sezon Fragmanı yayında! Nalan, Koroğlu malikanesinde bambaşka bir hayatın içine giriyor! Camdaki Kız yeni sezonuyla 9 Eylül Perşembe 20.00'de Kanal D'de başlıyor! Nalan ile Sedat’ın masalsı düğünüyle sezona veda eden Camdaki Kız, yeni bölümlerinde de güçlü hikayesi ve benzersiz ekibi ile ekran yolculuğuna kaldığı yerden devam ediyor. Nalan'ın Koroğlu malikanesinde yeni bir hayata adım atmasıyla hayatındaki değişimler ekrana gelecek. Camdaki Kız yeni sezonuyla 9 Eylül Perşembe 20.00'da Kanal D'de!

İşte Yeni Sezon Fragmanı:

CAMDAKİ KIZ VİDEOLARI