X
X

Çocuklar Duymasın 11.Bölümde Meltem, Haluk'u çıldırtıyor! Çocuklar Duymasın 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

08.10.2017 Pazar 17:10 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 8 Ekim Pazar yayınlanan olan 11. Yeni Bölümde, Haluk'un her şeye "Hayır" demesi üzerine Meltem, Gönül ve Tuna harekete geçiyor! Haluk ise bu durum karşısında deliye dönüyor!

Çocuklar Duymasın bu akşamki yeni bölümde Meltem ve Haluk arasında olanlar izleyenleri kahkahaya boğdu!

Haluk'un sıklıkla sergilediği olumsuz tavırlar sonunda Meltem'i harekete geçirmiştir. Haluk'u bu tavırdan kurtarmak için farklı bir yöntem deneyen Meltem, bu defa yanına Gönül ve Tuna'yı da alır. Meltem artık Haluk'un her şeye "Hayır" demesinden çok sıkılmıştır. Buna karşılık sıra dışı bir hamle yapmaya karar verir. Meltem, bundan sonra Haluk her "Hayır" dediğinde nerede olursa olsun dans etmeye başlayacaktır. Ancak bu durumu pek de ciddiye almayan Haluk geri adım atmaya niyetli değildir. Meltem, pes etmez ve Tuna ve Gönül'ü de yanına alarak dans etmeye başlayınca Haluk durumun ciddiyetini de anlamaya başlar.

Öte yandan TEOG annesi Gönül, çocuklarla birlikte TEOG’un kalkmasına çok sevinmiştir ancak bu durum uzun sürmez. Yeni sistemde neler olacağını bilmeyen ve bu belirsizlikten dolayı kafası karışan Gönül, ne yapacağını bilemez. Bu süreçte çocukların ne yapacağı da onu oldukça tedirgin eder. Çocukların dersleri boşlamasından korkan Gönül'ün endişeleri nasıl sonuçlandı?

Haluk stajyerleri eve yemeğe davet eder. Ancak Meltem, sporda ayağını incintince, yemek yapma işi Taş Fırın Haluk’a kalır. Mutfağa giren Haluk yine her yerin altını üstüne getirir. Meltem ise bu durum karşısında zorlanır. Stajyerlerin konuşmaları karşısında ise şaşkınlığını gizleyemeyen Gönül ve Tuna neye uğradığını şaşırır. 

Çocuklar Duymasın 12. Bölüm Fragmanı:

Meltem'in babası Müsteşar Kemal ameliyat olacaktır ve diyet yapması lazımdır! Meltem bu diyet olayını eve de yayar. Kendisi de dahil olduğu diyet sistemine Taş Fırın Erkeği Haluk'u da sokmaya çalışır. Haluk, savuşturamadığı bu durumu kendince aldığı önlemlerle kırmaya çalışır. 

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI