X
X

Çocuklar Duymasın 12.Bölümde, Meltem ve Haluk'u zorlayan karar! Çocuklar Duymasın 13.Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

15.10.2017 Pazar 10:59 (Güncellendi: 22.10.2019 - 14:22)

Çocuklar Duymasın 15 Ekim Pazar yayınlanan 12.Bölümde, Meltem'in babası Kemal Bey'in ameliyat olma ihtimaliyle ilgili iki ayrı doktorun söyledikleri herkesi tereddüte düşürür.

Çocuklar Duymasın yeni bölümde yine ortalık karışıyor!

Müsteşar Kemal, son zamanlarda sağlık sorunları yaşamaya başlamıştır ve bu sebeple bir doktora gitmiştir. Doktordan üzücü haberle dönen Kemal Bey, bu durumu Meltem ve Haluk'la da paylaşmak zorunda kalır. Kemal Bey, ameliyat olmaktan çok korkar. Meltem ise bir doktora daha görünmesi gerektiğini, böylelikle emin olabileceklerini söyler. Kemal Bey'in bu rahatsızlığı kısa sürede herkes tarafından duyulur. Emine ve Hüseyin de konuya dahil olunca işler karışır.

Meltem, babası Kemal Bey'i ikinci bir doktora götürür. Ancak bu defa kafalar daha çok karışır çünkü bu doktor da ameliyata gerek olmadığını söyler. Kemal Bey, buna sevinir ancak ilk gittiği doktorun söylediklerini de yabana atmaz. Peki şimdi ne olacaktır? Kemal Bey'in sağlık sorunu nasıl çözülecektir? Meltem ve Haluk bu konuda ne yapacaktır? Hangi kararı uygulamak zorunda kalacaklardır?

Bir diğer tarafta ise Gönül ve Tuna arasında güldüren anlar yaşanacaktır. Tuna bir anda spor yapıp vücudunu şekillendirmeye karar verir. Evde uyguladığı spor çalışmaları ise Gönül'ü bıktırır aynı zamanda da Tuna'nın sakatlanmasına neden olur. Tuna'nın aniden aldığı bu karar onun sakatlanmasına yol açınca ise Haluk'un diline düşer.

 Çocuklar Duymasın 13.Bölüm Fragmanı Yayında

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI